top of page

Sulland Eiendom AS valgte Termoenergi til Energimerking til sine 40 bygg

Updated: Aug 4, 2023

Termoenergi er stolte over at vi er en av Sulland Eiendom AS foretrukne energirådgivere.

Sulland Eiendom AS valgte Termoenergi til Energimerking

Energimerking av Termoenergi
Energimerking av Termoenergi

Termoenergi Norge AS skal nå gjennomgå eiendomsmassen til Sulland Eiendom for å sikre at alle krav i henhold til energimerkeforskriften er ivaretatt. Oppdraget går i første omgang ut på å kontrollere om bygningene har alle pliktige attester registrert i energimerkesystemet og at disse er gyldige og oppdaterte, for deretter å utføre nødvendig energimerking og energivurdering for de bygninger og tekniske anlegg som eventuelt trenger oppdatering


Med dette viser Sulland Eiend om at de tar ansvar og at de følger EUs og Norges krav til energidokumentasjon for bygninger og setter ENØK i deres bygg på agendaen for å spare energi og miljø.


Om Sulland

Sulland er et familieeid bilkonsern med 38 bilforhandlere, som representerer 12 ulike bilmerker. Hos oss jobber det 1100 medarbeidere i 22 ulike byer i Norge.

Fornøyde kunder er viktig for oss som jobber i Sulland. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted.

Sulland er eid av Sulland Holding , som også har egne selskaper innen profesjonell billeasing, eiendom, teknologi, innovasjon og import.

Comments


bottom of page