Cookies

Bruk av cookies

Ved å bruke nettsidene til Termoenergi samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

"Cookies" - eller informasjonskapsler - er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. En cookie kan beskrives som en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne. Det gir oss mulighet til å få en oversikt over hva som legges i handlekurven, hvilke varer som presenteres og annen statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for brukerne våre. De mest brukte nettleserne (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er satt opp til å akseptere cookies automatisk, men man kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om man ikke aksepterer cookies.

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer det i loggfiler på våre servere i en periode. Dette er informasjon som f.eks. hvilken type nettleser man bruker, bredbåndsleverandør (ISP), operativsystem, dato og tid for besøk, og annen nettsidestatistikk som brukes til å forbedre våre nettsider. I noen tilfeller brukes denne informasjonen også for å tilpasse vår markedsføring.

Informasjonen som samles inn benyttes kun internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer utenfor Termoenergi. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

De fleste nettlesere tilbyr muligheten for å blokkere sporingscookies i menyen under "Innstillinger".

Personvernerklæring

Termoenergi  kunder, jobbsøkere og forretningspartnere er viktig for oss og Termoenergi er opptatt av å ivareta ditt personvern. Nedenfor vil vi forklare hvordan og hvorfor vi behandler informasjon om våre jobbsøkere og kunder, og hvordan vi tar hensyn til personvernet.

Vi vil kun benytte personopplysninger til formål som er saklig begrunnet i virksomheten og personopplysningene vil behandles i samsvar med Termoenergis retningslinje for personvern.


 

  1. Hva er personopplysninger?
    Personopplysninger er informasjon som direkte eller indirekte kan kobles til en enkeltperson. Direkte identifikatorer kan være navn, fødselsnummer, e-post eller andre person-entydige kjennetegn.
     

  2. Hvem er ansvarlig for personopplysninger i Termoenergi Norge AS? 
    Når du søker på stillinger eller er kunde av Termoenergi, er det Termoenergi Norge AS, Leif Weldingsvei 20, 3208 Sandefjord, som er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine. 

    Termoenergi bestemmer hva personopplysningene skal brukes til og skal påse at personopplysningene blir behandlet i henhold til de til enhver tid gjeldende regler.
     

  3. Hvilke personopplysninger behandler og lagrer vi?
    Som besøkende på våre nettsider, behandles ingen personopplysninger om deg bortsett fra i begrenset grad gjennom bruk av informasjonskapsler («cookies»). Informasjonskapsler brukes for å kunne gi våre besøkere av siden en best mulig kundeopplevelse og service. Etter Lov om elektronisk kommunikasjon er vi pålagt å informere våre besøkende om slik bruk. Les mer om dette her.

    Termoenergi samler kun inn opplysninger som jobbsøkere selv gir til oss. Jobbsøkere registrerer følgende informasjon: CV, vitnemål, søknadsbrev, navn, e-post adresse, telefonnummer, arbeidserfaring, utdannelse, kompetanse, adresse, og det er disse Termoenergi behandler.

    Termoenergi har et CRM system der vi registrerer informasjon om kundene våre. Denne informasjonen er; navn på virksomhet, navn på kontaktperson, epost, telefon og stillingstittel.
     

  4. Hva bruker vi opplysningene til? 
    Termoenergi vil alltid sørge for forsvarlig og lovlig behandling av personopplysninger og vil kun benytte slik informasjon til uttrykkelig angitte og legitime formål, i samsvar med relevant lovgivning. 

    Informasjonen du registrerer når du søker jobb i Termoenergi brukes til å vurdere deg som kandidat for ledige stillinger utlyst på hjemmesidene våre og kommunisere med deg gjennom rekrutteringsprosessen.

    Informasjonen vi registrerer om våre kunder i CRM systemet blir brukt for å kunne yte bedre kundeservice og en effektiv kundebehandling.
     

  5. Hvem deler vi opplysninger med? 
    Termoenergi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til tredjeparter, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.
     

  6. Hvordan kan du få innsyn, endre eller slette opplysningene vi har om deg?
    Det er viktig at opplysningene vi har om deg er riktige og oppdaterte. Hvis du oppdager en feil eller ønsker innsyn i personopplysningene Termoenergi har om deg, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan også kontakte oss, dersom du ønsker at opplysninger skal slettes.

    Vi vil ikke lagre personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og de lovpålagte pliktene vi har.
     

  7. Informasjonssikkerhet
    Termoenergi har etablert regler og rutiner for beskyttelse av personopplysninger og personvern. Vi har tekniske og organisatoriske tiltak som beskytter dine personlige data mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse eller utilsiktet tap, endring, uautorisert avsløring eller tilgang.
     

  8. Personvernrådgiver
    Det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger ligger hos administrerende direktør  i Termoenergi. 
     

  9. Samtykke, lovvalg og verneting
    Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av våre nettsider. Vi krever at brukere aksepterer å overholde erklæringen som en del av vår relasjon. 

    Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne Personvernerklæringen. 

    Termoenergi Norge AS er underlagt norsk lov. Du samtykker i at eventuelle tvister skal behandles av domstol i Sandefjord i samsvar med lovene i Norge, med mindre annet følger av preseptorisk lokal rett.
     

  10. Kontaktinformasjon
    Henvendelser om registrerte opplysninger, retting eller sletting, kan sendes skriftlig til Termoenergi  på post@termoenergi.no

    Termoenergi Norge AS
    Att: Daglig leder 
    Leif Weldingsvei 20
    3218 SANDEFJORD

    Du har også rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener dine rettigheter krenkes ved den bruk av personopplysninger som er beskrevet her. Kontaktinformasjon til Datatilsynet er:

    Datatilsynet
    Postboks 8177
    Dep 0034 Oslo
    Email: postkasse@datatilsynet.no