top of page
_MG_8147 (002).jpg

Om oss

Termoenergi ble startet i 2010. Vi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger. Våre kunder er alt fra eier/leietaker av enkeltbygg, til hotellkjeder, dagligvare og detaljhandel med bygg også utenfor Norges grenser. Vi utfører bl.a. energimerking av bygg, samt energivurdering av tekniske anlegg.
 
Vi er også en stor leverandør av bygningsfysisk prosjektering til byggeprosjekter i alle størrelser over hele landet. 
Våre oppdragsgivere er alt fra arkitekter, til noen av landets største entreprenører.

I tillegg er vi leverandør til Fortum Norge, Fortum Sverige, Norgesenergi og Telge Energi (Sverige).

Her leverer vi energirådgivningstjenester til deres kunder

ESG, ny krav fra EU, banker og norske myndigheter til alle som eier bygg og bedrifter i Norge og resten av Europa. Noe av dette er EU-taksonomien, ESG, (Environmental, Social and Governance) på Norsk miljø-, sosiale- og forretningsetiske forhold. LCA (Livssyklusanalyse) og LCC (livssykluskostnad) og BREEAM -NOR. Vi leverer dokumentasjon til bedrifter og prosjekter som skal oppfylle disse kravene.

Som nøytral rådgiver har vi ingen bindinger til bestemte løsninger eller produkter. Våre anbefalinger tar alltid utgangspunkt i det som er mest lønnsomt for vår oppdragsgiver.

 

Termoenergi teller i dag 11 medarbeidere. De fleste ingeniører/sivilingeniører innen energi/enøk, bygg, varmepumper og ventilasjon.

wp-wp-content_uploads_2017_06_Miljfyrtarn-norsk-farger.png
Sentral Godkjnt Termoenergi Norge AS
Logo StartBank Termoenergi Norge AS
GrønneBygg Termoenergi Norge AS
bottom of page