top of page

Termoenergi: Utfører Bygningsfysisk prosjektering Heyerdahls vei 9, Slemdal Oslo

Updated: Jan 22, 2021

To stk. firemannsboliger med eksklusive leiligheter med parkeringsgarasje.



Termoenergi utfører i prosjektet:

- Bygningsfysisk prosjektering (RIBFy), inkl. energiytelser/energiberegninger (RIEn).

- Trykktesting/tetthetskontroll.

- Uavhengig kontroll av bygningsfysisk utførelse, samt kontroll av fuktsikring og lufttetthet.


Om KF Entreprenør AS

KF Entreprenør AS er et raskt voksende entreprenør- og prosjektutviklingsselskap innen bygg- og anleggssektoren. Selskapet ble stiftet i 2005 og har i dag ca. 130 ansatte fordelt på KF Entreprenør og datterselskap.


Vår styrke er målrettet prosjektstyring som letter arbeidet for byggherren og sikrer oppdragsgivers interesser. Vi utfører større og mindre prosjekter for offentlige og private byggherrer og har solid kompetanse fra tradisjonelle byggherrestyrte entrepriser og totalentrepriser. Gjennom kombinasjonen av god styring, solid teknisk kunnskap og gode forretningskonsepter gjennomfører vi prosjekter på en effektiv måte som skaper varige verdier for våre kunder. Geografisk dekning: Hovedkontoret ligger i Oslo og dette er vårt hovedvirksomhetsområde. Majoriteten av prosjektene utføres på det sentrale Østlandsområdet, men vi har utført enkeltprosjekter i hele Norge. I 2014 etablerte KF Entreprenør et regionskontor ved Svinesund ved opprettelsen av KF Entreprenør avdeling Østfold. Tjenester: KF Entreprenør, datterselskapet KF Byggservice Oslo og underavdelingen KF Sikkerhet dekker et bredt spekter av tjenester innenfor bygg, anlegg, byggservice og sikringsprodukter.


Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger. Våre kunder er alt fra eier/leier av enkeltbygg til hotellkjeder, dagligvare og detaljhandel med bygg også utenfor Norges grenser. Herunder levering av energiattest og energimerking av bygg. Vi er også en stor leverandør av bygningsfysisk prosjektering til byggeprosjekter i alle størrelser over hele landet. Våre oppdragsgivere her er alt fra arkitekter til noen av landets største entreprenører. I tillegg er vi leverandør til Hafslund Strøm, Fortum Norge og Sverige, Norgesenergi, Hallingkraft og Göta Energi der vi leverer energirådgivningstjenester til deres kunder. Som nøytral rådgiver har vi ingen bindinger til bestemte løsninger eller produkter. Våre anbefalinger tar alltid utgangspunkt i det som er mest lønnsomt for vår oppdragsgiver.

31 views
bottom of page