top of page

Delikat fabrikker/Mills AS - Bygningsfysisk prosjektering utføres av Termoenergi

Termoenergi har av Alento AS fått oppdraget med bygningsfysisk prosjektering i forbindelse med nybygg, tilbygg ved Mills i Drammen. Den bygningsfysiske prosjekteringen bidrar til at bygningen tilfredsstiller krav i Bygningsteknisk forskrift (TEK17) til blant annet energieffektivitet, radonsikring, termisk inneklima, fuktsikring og lufttetthet.


Nye Delikat fabrikker/Mills AS

Delikat fabrikker, Mills AS har behov for å utvide, effektivisere og modernisere sine lokaler og uteområder. Nybygg blir ca. 10 000 m2 med lager, produksjon og kontorer.


Mills AS er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus som ble etablert på Grünerløkka i Oslo i 1885. Der holder vi hus fremdeles, og produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer under merkevarene Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora, Olivero, Plantego' og Melange. Vår hovedoppgave å gjøre det enklere for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat.Delikat /Mills AS


Om Alento

Alento er en handlekraftig bygg- og anleggsentreprenør, hvor kundefokus, entreprenørskap og tillit står sentralt. Kunnskap og kompetanse er vårt viktigste verktøy. Vi ønsker å gjøre hverandre gode gjennom tett samarbeid med kunder og leverandører. Det skal være gøy å samarbeide med Alento. Sammen skaper vi resultater. Vi er stolte av det vi gjør, og vet at vi alltid kan bli bedre. Vi påtar oss de fleste oppdrag. Vårt markedsområde er primært Østlandet.


Om Termoenergi

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger. Våre kunder er alt fra eier/leier av enkeltbygg til hotellkjeder, dagligvare og detaljhandel med bygg også utenfor Norges grenser. Vi er også en stor leverandør av bygningsfysisk prosjektering til byggeprosjekter i alle størrelser over hele landet. Våre oppdragsgivere her er alt fra arkitekter til noen av landets største entreprenører.I tillegg er vi leverandør til Hafslund Strøm, Fortum Norge og Sverige, Norgesenergi, Hallingkraft og Göta Energi der vi leverer energirådgivningstjenester til deres kunder.Som nøytral rådgiver har vi ingen bindinger til bestemte løsninger eller produkter. Våre anbefalinger tar alltid utgangspunkt i det som er mest lønnsomt for vår oppdragsgiver.

149 views

תגובות


bottom of page