top of page

Cetho Eiendom AS valgte Termoenergi til Energimerking til sine bygg

Termoenergi er stolte over at vi er en av Cetho Eiendom AS foretrukne energirådgivere.

Cetho Eiendom Energimerking
Cetho Eiendom Energimerking

Cetho Eiendom AS valgte Termoenergi til Energimerking til sine bygg. Med dette viser Cetho Eiendom AS at de tar ansvar og at de følger EUs og Norges krav til energidokumentasjon for bygninger og setter ENØK i deres bygg på agendaen for å spare energi og miljø.


Om Cetho Eiendom AS

Cetho Eiendom er et av Nord-Norges største eiendomskonsern med over 200 000 kvm tomteareal og 65.000 kvm utleieareal, samt en betydelig prosjektportefølje.

Selskapet ble opprettet i 1993 og er 100 % eid av Drechslerfamilien gjennom Cetho Holding AS. Vår forretningsidé er å eie, forvalte og utvikle næringseiendom med sentral beliggenhet i Nord-Norge. Vi har hovedkontor i Svolvær, samt administrasjon lokalisert i Tromsø, og eier og forvalter eiendom fra Bodø i sør til Storslett i nord.


Cetho Eiendom AS valgte Termoenergi til Energimerking
Energimerking Cetho Eiendom AS valgte Termoenergi

Cetho Eiendoms forretningsstrategi er sterkt fokus på kundeopplevd kvalitet, forvaltning, utleie og drift av våre eiendommer, i tillegg til kontinuerlig videreutvikling av vår portefølje. Vi skal være langsiktige både i utforming, investering og løsninger. Med 30 års erfaring innenfor utvikling og utleie av næringseiendom, er Cetho Eiendom i dag et fullt integrert eiendomsselskap med fokus på god kvalitet og profesjonalitet, noe som har gitt oss en sterk posisjon i eiendomsmarkedet i nord.

12 views

Comments


bottom of page