top of page

Termoenergi: Utfører bygningsfysisk prosjektering Starco Gardermoen

Updated: May 27, 2021

Dekkleverandøren Starco Norge AS har inngått leieavtale med Thon Eiendom om et nytt logistikk- og lagerbygg på ca. 23 000 kvadratmeter. Det nye lagerlokalet på Gardermoen vil stå ferdig i løpet av første halvår 2022.

Termoenergi: Utfører bygningsfysisk prosjektering Starco Gardermoen
Starco Norge AS

Termoenergi har av Veidekke Logistikkbygg AS fått oppdraget med bygningsfysisk prosjektering i forbindelse med nybygg for Starco Norge AS. Den bygningsfysiske prosjekteringen bidrar til at bygningen tilfredsstiller krav i Bygningsteknisk forskrift (TEK17) til blant annet energieffektivitet, radonsikring, termisk inneklima, fuktsikring og lufttetthet.


- Byggherre: Thon Eiendom

- Entreprenør: Veidekke Logistikkbygg AS


Norges største logistikkbygg for dekk og felger – Det siste halvåret har vi økt omsetningen med 15 % da nordmenn har oppholdt seg i Norge og kjørt mer bil. Vi håper å kunne opprettholde salgsveksten og da er hyppige leveranser og et omfattende sortiment viktige konkurransefaktorer for våre kunder. Nybygget på Gardermoen gjør at vi får et sentrallager og større kapasitet. Dette blir det største logistikkbygget for dekk og felger i Norge, sier Pål Oord, daglig leder i Starco Norge AS.


energimerking av yrkesbygg

– Vi er fornøyd med å ha signert denne avtalen med Starco Norge som er et spennende firma i vekst. Det nye lageret ligger sentralt til på Gardermoen som er et område perfekt for import, logistikk og transport. Vi har hatt et godt samarbeid med å tilpasse eiendommen til Starco Norges behov og ønsker, og vi gleder oss til ferdigstillelse og innflytting i 2022, sier Annette Hofgaard som er direktør for næringseiendom hos Thon Eiendom.


Om Veidekke Logistikkbygg AS

I mer enn 50 år har vi holdt på med det samme. Vi har satt opp næringsbygg som gjør jobben, bygg som sørger for at jobben blir gjort. Kort sagt logistikkbygg og ikke noe annet. Det har gitt oss spisskompetanse – og kunder som kommer tilbake. Gjentatte ganger.

Kundene våre kjenner oss og vi kjenner dem. De og vi er enige om at det lønner seg å ta den korte veien fra A til B, fra første møte til ferdig bygg. Logisk nok. For byggeprosesser som går på skinner, uten unødige stopp, uten omveier, er rasjonelle og kostnadseffektive.

Når bygget er ferdig, når vi er i mål, da starter det viktigste løpet. Bygget tas i bruk – av eier eller leietaker, av medarbeidere, kunder og leverandører. Et bygg kunden vår vet kommer til å levere. Et bygg vi har levert.


Om Termoenergi

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger. Våre kunder er alt fra eier/leier av enkeltbygg til hotellkjeder, dagligvare og detaljhandel med bygg også utenfor Norges grenser. Herunder levering av energiattest og energimerking av yrkesbygg. Vi er også en stor leverandør av bygningsfysisk prosjektering til byggeprosjekter i alle størrelser over hele landet. Våre oppdragsgivere her er alt fra arkitekter til noen av landets største entreprenører. I tillegg er vi leverandør til Hafslund Strøm, Fortum Norge og Sverige, Norgesenergi, Hallingkraft og Göta Energi der vi leverer energirådgivningstjenester til deres kunder. Som nøytral rådgiver har vi ingen bindinger til bestemte løsninger eller produkter. Våre anbefalinger tar alltid utgangspunkt i det som er mest lønnsomt for vår oppdragsgiver.

Comments


bottom of page