top of page

Termoenergi utfører Bygningsfysisk prosjektering Post Nord Hanekleiva Næringspark i Holmestrand

Updated: Aug 10, 2021

Bygningsfysisk prosjektering, inkl. energiytelser, dagslysberegninger, beregninger for termisk inneklima. Krav: TEK17. energiklasse A. BREEAM-NOR Very Good

Termoenergi utfører Bygningsfysisk prosjektering Post Nord Hanekleiva
PostNord Hanekleiva Næringspark

Den nye terminalen på nesten 15.000 kvadratmeter BTA blir en viktig del av PostNord sin infrastrukturplan for å understøtte den kraftige netthandelsveksten som forventes fremover. Veidekke ble valgt som totalentreprenør etter at ni entreprenører i utgangspunktet ville gi tilbud på den nye terminalen.


Prosjekt: Nybygg. Postterminal

Størrelse: ca. 15 000 m2 postterminal og kontorer i to etasjer.


– Vi ønsker å ta en sterkere posisjon i det norske netthandelsmarkedet, og med denne terminalen øker vi produksjonskapasiteten vår vesentlig. Sammen med den nylige utbygde terminalen på Langhus viser dette at aktører i vår bransje kan og må satse for å sikre fremtidens logistikkløsninger, sier administrerende direktør Robin Olsen i PostNord.

Hanekleiva Næringspark består av 47 mål næringsarealer tett på E18 i Sande i gamle Vestfold, med korte avstander både til Drammen og Oslo og sørover mot Vestfold-byene og Telemark. PostNord har kjøpt en tomt på 43 mål som er spesialdesignet for selskapets behov for effektiv drift.

Utviklingen av eiendommen starter omgående, med mål om at terminalen på ca.15.000 m2 settes i drift etter sommeren 2022.


Byggherre: Post Nord

Entreprenør: Veidekke Logistikkbygg


Om Termoenergi Norge AS

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger. Våre kunder er alt fra eier/ leier et enkelt bygg til hotellkjeder, dagligvare og detaljhandel med bygg også utenfor Norges grenser. Vi er også en stor leverandør av prosjektering, bygningsfysikk (RIBfy) i eneboliger, rekkehus, boligblokker og næringsbygg i hele landet. Våre oppdragsgivere her er alt fra arkitekter til noen av landets største entreprenører. Som nøytral rådgiver har vi ingen bindinger til bestemte løsninger og produkter. Våre anbefalinger tar alltid utgangspunkt i det som lønner seg best for kunden. Vårt primære fokus er å kunne være byggeieres/leietakers energirådgiver og bidra til en optimal energiøkonomi for disse. www.termoenergi.noComments


bottom of page