top of page

Termoenergi: Utfører Bygningsfysisk prosjektering Dokkenkvartalet Sandefjord

Updated: May 27, 2021

Du får det ikke mer sentralt enn dette. Utsikten fra toppleilighetene er – i all beskjedenhet – spektakulær. Dokkenkvartalet består av 36 lekre, 1-4 (5) roms leiligheter fra 31 til 122 kvadratmeter i Storgata 3-5, med næringslokaler på gateplan og leiligheter i syv etasjer over. Mange av leilighetene blir gjennomgående, alle får privat balkong og enkelte kan få

hele tre balkonger.Termoenergi utfører i prosjektet: - Bygningsfysisk prosjektering (RIBFy), inkl. energiytelser og energiberegninger (RIEn). - Trykktesting/tetthetskontroll. - Energimerking av leiligheter.
Dokkenkvartalet Sandefjord

Tiltakshaver: Storgata 3-5 AS Totalentreprenør: Strøm Gundersen Vestfold AS


Termoenergi utfører i prosjektet:

- Bygningsfysisk prosjektering (RIBFy), inkl. energiytelser og energiberegninger (RIEn).

- Trykktesting/tetthetskontroll.


Om Strøm Gundersen

Strøm Gundersen er en entreprenørbedrift innen bygg og anlegg. I mer enn 30 år har vi utviklet en kompetent, løsningsorientert og effektiv entreprenørbedrift. Med flinke folk har vi bygget referanseprosjekter, signaturbygg- og anlegg.

Strøm Gundersen har solid lokal forankring i Buskerud og Strøm Gundersen Vestfold AS i Vestfold. Med en rekkevidde for store prosjekter i Buskerud, Vestfold, Oslo, Akershus, Telemark og Østfold, dekker vi et område som omfatter 50 % av landets befolkning.

Lang erfaring og fagkunnskap i første divisjon gir oss kraft og størrelse for de store prosjektene. Fleksibel, smidig organisasjon og prosjektledere med nærhet til kunden gir oss engasjement for de små og mellomstore prosjektene. Vi trives med en variert portefølje i ulike størrelser, det gjør jobben vår innholdsrik og spennende.Termoenergi utfører i prosjektet: - Bygningsfysisk prosjektering (RIBFy), inkl. energiytelser og energiberegninger (RIEn). - Trykktesting/tetthetskontroll. - Energimerking av leiligheter.
Dokkenkvartalet Sandefjord

Om Termoenergi

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger. Våre kunder er alt fra eier/leier av enkeltbygg til hotellkjeder, dagligvare og detaljhandel med bygg også utenfor Norges grenser. Herunder levering av energiattest og energimerking av bygg. Vi er også en stor leverandør av bygningsfysisk prosjektering til byggeprosjekter i alle størrelser over hele landet. Våre oppdragsgivere her er alt fra arkitekter til noen av landets største entreprenører. I tillegg er vi leverandør til Hafslund Strøm, Fortum Norge og Sverige, Norgesenergi, Hallingkraft og Göta Energi der vi leverer energirådgivningstjenester til deres kunder. Som nøytral rådgiver har vi ingen bindinger til bestemte løsninger eller produkter. Våre anbefalinger tar alltid utgangspunkt i det som er mest lønnsomt for vår oppdragsgiver.

Comments


bottom of page