top of page

Termoenergi: Utfører Bygningsfysisk prosjektering Chr. Hvidts Plass Sandefjord (UTSOLGT)

Vi har gleden av å kunne presentere 12 innholdsrike og praktiske leiligheter i Sandefjord sentrum. Leilighetene varierer i størrelse fra 69 til 129 m2. Prosjektet tilpasses omgivelsene med et klassisk utrykk blandet med moderne materialer som gir et spennende uttrykk. I utviklingsprosessen er det lagt mye tid og ressurser i byggets estetikk og løsninger innenfor meget strenge rammevilkår på denne bevaringsverdige og historiske plassen.Termoenergi utfører Bygningsfysisk prosjektering (RIBFy), inkl. energiytelser og energiberegninger (RIEn). - Trykktesting/tetthetskontroll. - Energimerking av leiligheter.
Chr. Hvidts Plass 3

Tiltakshaver: Chr. Hvidts plass 3 AS Totalentreprenør: Bygg og Maskin AS


Termoenergi utfører i prosjektet:

- Bygningsfysisk prosjektering (RIBFy), inkl. energiytelser og energiberegninger (RIEn).

- Trykktesting/tetthetskontroll.


Om Bygg og Maskin

Bygg og Maskin AS er en av de største bygg og anleggsentreprenørene i Sandefjord. Vi holder til i moderne lokaler sentralt plassert ved E18 og Torp flyplass. Oppdragene varierer fra mindre vedlikehold til store totalentrepriser. Kundene er offentlig virksomhet og privat næringsliv.

Vi har en omsetetning på ca 170 millioner i 2016 med 46 ansatte hvor anleggsavdelingen står for ca 10% av omsetningen. Markedsområde er Vestfold og nedre Telemark med hovedområde Sandefjord, Tønsberg og Larvik. Våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring fra byggebransjen. Det gjør oss i stand til å løse de fleste oppgaver. Vi er godkjent opplæringsbedrift og har til enhver tid ansatt lærlinger. Målet til Bygg og Maskin as er å skape en trygg, sikker og interessant arbeidsplass for våre ansatte og løse oppdragene våre så godt at kundene ønsker å bruke oss flere ganger. Vi har stort fokus på sikkerhet og miljø.


Chr. Hvidts Plass 3

Om Termoenergi

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger. Våre kunder er alt fra eier/leier av enkeltbygg til hotellkjeder, dagligvare og detaljhandel med bygg også utenfor Norges grenser. Herunder levering av energiattest og energimerking av bygg. Vi er også en stor leverandør av bygningsfysisk prosjektering til byggeprosjekter i alle størrelser over hele landet. Våre oppdragsgivere her er alt fra arkitekter til noen av landets største entreprenører. I tillegg er vi leverandør til Hafslund Strøm, Fortum Norge og Sverige, Norgesenergi, Hallingkraft og Göta Energi der vi leverer energirådgivningstjenester til deres kunder. Som nøytral rådgiver har vi ingen bindinger til bestemte løsninger eller produkter. Våre anbefalinger tar alltid utgangspunkt i det som er mest lønnsomt for vår oppdragsgiver.
49 views

Comments


bottom of page