top of page

Termoenergi Norge AS Vi utfører energimerking og energikartlegging av bygg

Når vi gjennomfører energimerking og energikartlegging i bygg, er det alltid en del av prosessen å gjennomføre en befaring på stedet. Dette er ingen skrivebords jobb

Termoenergi kjører el-bil
Termoenergi kjører el-bil

Tjenester

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger. Våre kunder er alt fra eier/leietaker av enkeltbygg, til hotellkjeder, dagligvare og detaljhandel med bygg også utenfor Norges grenser.

Vi utfører bl.a. energimerking av bygg, samt energivurdering av tekniske anlegg. Vi er også en stor leverandør av bygningsfysisk prosjektering til byggeprosjekter i alle størrelser over hele landet.

Våre oppdragsgivere er alt fra arkitekter, til noen av landets største entreprenører.

ESG

Ny krav fra EU, banker og norske myndigheter til alle som eier bygg og bedrifter i Norge og resten av Europa. Noe av dette er EU-taksonomien, ESG, (Environmental, Social and Governance) på Norsk miljø-, sosiale- og forretningsetiske forhold. LCA (Livssyklusanalyse) og LCC (livssykluskostnad) og BREEAM -NOR. Vi leverer dokumentasjon til bedrifter og prosjekter som skal oppfylle disse kravene.Som nøytral rådgiver har vi ingen bindinger til bestemte løsninger eller produkter. Våre anbefalinger tar alltid utgangspunkt i det som er mest lønnsomt for vår oppdragsgiver.

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page