top of page

Termoenergi har utført Trykktesting / Tetthetskontroll Kjellelia i Tønsberg

Updated: Oct 16, 2018

Kjellelia ligger syd- og vestvendt i et etablert boligområde med Greveskogen i ryggen og utsikt til Jarlsberg hovedgård, Slottsfjellet og Byfjorden og i gangavstand til byen og jernbanestasjon.


Bebyggelsen blir omkranset av store karakteristiske eiketrær og to flotte parkanlegg. Trærne, naturen rundt og ikke minst beliggenheten gir Kjellelia en unik kvalitet.

Termoenergi Trykktesting / Tetthetskontroll Kjellelia i Tønsberg

Ved hjelp av en trykktesting, tetthetskontroll kan vi hjelpe deg med å finne feil og mangler ved alle type bygninger. Trykktesting, tetthetskontroll  avdekker feil og mangler som kan ha store konsekvenser for kostnader i forbindelse med oppvarming av bygg. Når vi utfører test starter vi med å lukke alle åpninger i bygningen.


Beliggenhet: Kjellelia i Tønsberg

Antall leiligheter: 21 i trinn 1

Størrelse: 66m2 - 100 m2

Ferdigstilt: Oktober 2018

Neste byggetrinn: Salgsstart november 2018

Entreprenør: Snekkerkompaniet AS


Kjellelia er et nytt boligstrøk i et etablert område tett på byen. I Kjellelia skal det bygges 109 leiligheter fordelt på 4 tårnhus fra 3-8 etasjer og 9 byvillaer fra 2-3 etasjer. Et hovedmål har vært å skape et strøk folk trives i og er stolte av – derfor skal det etableres sosiale rom både inne og ute, tilrettelagt for gode naborelasjoner og sosialt samvær.

87 views

Comments


bottom of page