top of page

Lektorvegen 13, Bø - Bygningsfysisk prosjektering utføres av Termoenergi

Updated: Jan 22, 2021

Termoenergi har av Høgvoll AS fått oppdraget med bygningsfysisk prosjektering i forbindelse med nybygg, Lektorvegen 13, Bø. Den bygningsfysiske prosjekteringen bidrar til at bygningen tilfredsstiller krav i Bygningsteknisk forskrift (TEK17) til blant annet energieffektivitet, radonsikring, termisk inneklima, fuktsikring og lufttetthet.


Energimerking av bygg Lektorvegen 13, Bø
Lektorvegen 13, Bø

Høgvoll er Midt-Telemarks første signalbygg og vil være et foregangsbygg for regionen.


Høgvoll blir Midt-Telemarks nye signalbygg. Her finner du 20 moderne selveierleiligheter i et fremtidsrettet bygg. Bygget blir bygd i massivtre, som både er et CO2 nøytralt materiale, samtidig som det er med på å skape et godt inneklima. Her kan du nyte livet på din egen solrike terrasse, eller i en felles oase på takterrassen. I tillegg en stor moderne parkeringskjeller for bil og sykkel, med mye ledig kapasitet.

Næringsareal

NAV sitt nye regionskontor for Midt-Telemark.

I tillegg er det ledig areal på ca 150 m2 hvor vi sonderer markedet etter passende leietager.

I tillegg er stor moderne parkeringskjeller for bil og sykkel, med mye ledig kapasitet.Energiattest for bygg

Vi bygger fornybart, Vi bygger i tre

Tre er et tradisjonsrikt materiale. Det har blitt brukt til bygg og konstruksjoner og andre produkter i flere tusen år. De siste årene har bruken av tre i bygninger ekspandert. Tre er på offensiven og dette skyldes blant annet satsing på forskning og utvikling.

Tre som byggemateriale står i en særstilling som det eneste fornybare byggemateriale vi har. Det fremstilles på en miljø- og ressurseffektiv måte og bidrar til å senke den totale klimabelastningen fra byggenæringen. Tre har også positiv effekt på innemiljøet på flere ulike måter. Dagens arkitekter og ingeniører bidrar til å utvikle materialet gjennom sin innovative trearkitektur.

Bærekraft

Høgvoll er Midt-Telemarks første signalbygg, og vil være et foregangsbygg for regionen hvor bygget blir bygd i massivtre, som både er et CO2 nøytralt materiale, samtidig som det er med på å skape et godt inneklima. Bygget er energi- og miljøeffektivt, og har egen energisentral som vil produsere 40-60% av energien bygget trengerOm Termoenergi

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger. Herunder levering av energiattest og energimerking av bygg. Våre kunder er alt fra eier/leier av enkeltbygg til hotellkjeder, dagligvare og detaljhandel med bygg også utenfor Norges grenser. Vi er også en stor leverandør av bygningsfysisk prosjektering til byggeprosjekter i alle størrelser over hele landet. Våre oppdragsgivere her er alt fra arkitekter til noen av landets største entreprenører. I tillegg er vi leverandør til Hafslund Strøm, Fortum Norge og Sverige, Norgesenergi, Hallingkraft og Göta Energi der vi leverer energirådgivningstjenester til deres kunder. Som nøytral rådgiver har vi ingen bindinger til bestemte løsninger eller produkter. Våre anbefalinger tar alltid utgangspunkt i det som er mest lønnsomt for vår oppdragsgiver.

50 views

Comentários


bottom of page