top of page

Felleskjøpet Gardermoen - Bygningsfysisk prosjektering utføres av Termoenergi

Updated: Sep 1, 2020

Felleskjøpet flytter inn i et 23.000 kvadratmeter stort nytt sentrallager på Gardermoen.


Termoenergi har av Veidekke Logistikkbygg AS fått oppdraget med bygningsfysisk prosjektering i forbindelse med nybygg for Felleskjøpet Gardermoen. Den bygningsfysiske prosjekteringen bidrar til at bygningen tilfredsstiller krav i Bygningsteknisk forskrift (TEK17) til blant annet energieffektivitet, radonsikring, termisk inneklima, fuktsikring og lufttetthet.


Felleskjøpet Gardermoen

– Vi er glad for at Felleskjøpet flytter inn i nybygget som blir nesten dobbelt så stort som det de leier i dag. Dette blir et moderne, praktisk og flott lagerlokale som ligger svært sentralt i forhold til både logistikk og transport. Bygget vil tilpasses behov og de spesifikasjonene som Felleskjøpet har. Vi gleder oss til ferdigstillelse, sier direktør for næringseiendom i Thon Eiendom, Annette Hofgaard.

– Vi er veldig fornøyd med å ha landet en leieavtale med Thon Eiendom på et helt nytt bygg. Dette er en veldig god løsning for våre ansatte ved sentral- og hovedlageret og for vareflyten til hele Felleskjøpet, sier Halfdan Blytt som er direktør for produksjon- og vareforsyning hos Felleskjøpet.

Om Veidekke Logistikkbygg AS

I mer enn 50 år har vi holdt på med det samme. Vi har satt opp næringsbygg som gjør jobben, bygg som sørger for at jobben blir gjort. Kort sagt logistikkbygg og ikke noe annet. Det har gitt oss spisskompetanse – og kunder som kommer tilbake. Gjentatte ganger.

Kundene våre kjenner oss og vi kjenner dem. De og vi er enige om at det lønner seg å ta den korte veien fra A til B, fra første møte til ferdig bygg. Logisk nok. For byggeprosesser som går på skinner, uten unødige stopp, uten omveier, er rasjonelle og kostnadseffektive.

Når bygget er ferdig, når vi er i mål, da starter det viktigste løpet. Bygget tas i bruk – av eier eller leietaker, av medarbeidere, kunder og leverandører. Et bygg kunden vår vet kommer til å levere. Et bygg vi har levert.

Om Termoenergi

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger. Våre kunder er alt fra eier/leier av enkeltbygg til hotellkjeder, dagligvare og detaljhandel med bygg også utenfor Norges grenser. Vi er også en stor leverandør av bygningsfysisk prosjektering til byggeprosjekter i alle størrelser over hele landet. Våre oppdragsgivere her er alt fra arkitekter til noen av landets største entreprenører. I tillegg er vi leverandør til Hafslund Strøm, Fortum Norge og Sverige, Norgesenergi, Hallingkraft og Göta Energi der vi leverer energirådgivningstjenester til deres kunder. Som nøytral rådgiver har vi ingen bindinger til bestemte løsninger eller produkter. Våre anbefalinger tar alltid utgangspunkt i det som er mest lønnsomt for vår oppdragsgiver.

44 views

Comments


bottom of page