top of page
Energikartlegging Næringsbygg
  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle

Energieffektive bygg lønner seg over tid. Gode energiløsninger er i stadig større grad et krav fra leietakere eller fra kjøpere ved salg av næringsbygg. Grønne bygg krever mindre energi å varme opp og holder bedre på varmen, og det finnes også en rekke andre løsninger som gir positive utslag både for økonomien og klimaregnskapet – og ikke minst for inneklima og komfort. Med for eksempel smart strømstyring kan byggene i større grad tilpasse seg bruken og gi bedre forhold for dem som arbeider der. Det er verdt å huske på!

Energirådgivning i en tidlig fase sikrer et optimalisert og godkjent bygg. Videre bidrar våre tiltakslister innen energirådgivning til å spare inn vesentlige beløppå strømregningene. Energirådgivning gir kundene våre kunnskap om hva som skal tilfor å forbedre byggetsenergieffektivitet og energikarakter.Dette inngår i tjenesten energimerking av bygg.

Vi hjelper deg med et "grønnere" bygg, med små grep kan du redusere

energikosnadende med 10-15 % og få en bedere energikarakter på deres bygg

Energikartlegging Næringsbygg

TERMOENERGI NORGE AS

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger.
Våre kunder er alt fra eier/leier av enkeltbygg til hotellkjeder, dagligvare og detaljhandel med bygg også utenfor Norges grenser. Termoenergi har utført energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger siden 2010. Vi hjelper deg med dine bygg uansett hvor det måtte være i landet.
 

UFORPLIKTENDE TILBUD   

energi-ned.png
Fyll ut skjemaet for å motta et uforpliktende tilbud på "Hva ønsker du tilbud på" 
arrow&v
arrow&v
arrow&v
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page