top of page

Om oss

Termoenergi Norge AS

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger. Våre kunder er alt fra eier/leietaker av enkeltbygg, til hotellkjeder, dagligvare og detaljhandel med bygg også utenfor Norges grenser. Vi utfører bl.a. energimerking av bygg, og du får da en energiattestsamt energivurdering av tekniske anlegg. Vi er også en stor leverandør av bygningsfysisk prosjektering til byggeprosjekter i alle størrelser over hele landet. Våre oppdragsgivere er alt fra arkitekter, til noen av landets største entreprenører. I tillegg er vi leverandør til Hafslund Strøm, Fortum Norge og Sverige, Norgesenergi, Hallingkraft og Göta Energi.  Her leverer vi energirådgivningstjenester til deres kunder.Som nøytral rådgiver har vi ingen bindinger til bestemte løsninger eller produkter. Våre anbefalinger tar alltid utgangspunkt i det som er mest lønnsomt for vår oppdragsgiver.

_MG_8147 (002)50pros.jpg

Vår historie

Termoenergi ble startet i 2009 av Pål Tychesen. 6 måneder etter kom Jarle S. Johannessen inn. Utgangspunktet for å etablere firma var tetthetskontroll av nye bygg og EU krav om energimerking av bygg . Dette har vi vært tro med i alle år med oppturer og nedturer.

2011 ble det utført 6 300 attester 2018 ble det utført 1618 attester. I alle disse årene har vi predikert ovenfor våre kunder, dere må gjøre noe med energiforbruk i deres bygg, men når energien koster 0,25 øre pr. kW så var det ikke så lett å få dette igjennom. Vi så i 2013 at vi måtte utvide vår kompetanse da vi så at energimerking av bygg ikke var noe som byggeiere hadde fokus på. Vi startet da med å utarbeide Bygningsfysikk prosjektering (RiBfy) Dette har vært en veldig bra reise for oss menge nye og store kunder som daglig kommer med nye prosjekter. Vi ser nå som "alle" andre med dagens strømpris at energisparing og nye muligheter til å få billigere energi er et stort fokus for alle som tar kontakt. Vi hadde rett, vi bommet bare med ca. 10 år. Fra og være 5 de siste 6 årene har nå ansatt 5 nye som alle har spesialkompetanse inne energisparing. 


 

Meet The Team

Our Clients

bottom of page